fbpx

Om City Nord

City Nord er Nørresundbys erhvervsforening. Vi arbejder for at gøre Nørresundby, Lindholm og det øvrige Aalborg nord for Limfjorden til et attraktivt sted at besøge. Vi vil skabe et stærkt, lokalt fællesskab for butikker, virksomheder, restauranter og alle andre, der har interesse i, at så mange som muligt bruger bydelens tilbud.

Vi hedder City Nord, fordi vi vil indgå naturligt i Aalborgs opdeling i ‘City Syd’ og ‘Aalborg City’. Vi ønsker at være det lokale og nære alternativ til de store shopping-områder i Aalborg. Vælger man at besøge Nørresundby, er det for at få en personlig, hyggelig og mere afslappet oplevelse.

Vi inviterer derfor indbyggerne i Nørresundby, og alle andre, til at være en del af vores lokale fællesskab. Alle skal se fordelen i at være lokal i Nørresundby og støtte bydelens erhvervsliv. Derfor er vores opfordring til alle, at: ‘Du kan også blive en af de lokale’ i Nørresundby.

Nørresundby skal være en levende bydel med events, spændende butikker og et hyggeligt centrum. Og vi vil gerne have dig og din virksomhed med.

City Nords bestyrelse

Anette Larsen-Jensen

Formand, Rigtige Mænd

Casper Paulsen

Medlem, Slagter Carlsen

Thomas Østergaard

Medlem, Nørresundby Optik

Sine og Dida Schou Bertelsen

Medlemmer, Schou Bertelsen Sko

Tobias Oldenborg Nielsen

Medlem, Slagter Carlsen

Bliv lokal her!

Alle der besøger City Nords butikker kan blive lokale i Nørresundby. Og du kan også!

Meld dig til vores nyheder og få fingrene i de gode tilbud og konkurrencer fra City Nords butikker og medlemmer.